ISPARTA / EĞİRDİR - Gülpembe Anaokulu

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında tecrübe paylaşımı yapmak için veteriner hekim okulumuza konuk olmuştur.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında öğrencilerimiz en sevdiği eşyasını arkadaşlarına tanıttılar.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında hareketli oyunlar, yarışmalar yaparak eğlenceli vakit geçirildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında  kelime oyunları ve bilgi yarışmaları yapıldı.

Ock

Dilimizin Zeninlikleri Projesi okul öncesi eğitim kademesi eylem planı ocak ayı etkinlikleri kapsamında uzman daveti gerçekleştirildi. "Tiki İz Peşinde" kitabı yazarı Muhammed Aydın okulumuza konuk olarak öğrencilerimize kitap okuma çalışması yaptı.

Ekm

Sayın velilerimiz; öğretmenlerimizle yapacağınız görüşmeleri çizelgeye göre planlayabilirsiniz.