ISPARTA / EĞİRDİR - Gülpembe Anaokulu

Gülpembe Anaokulu

Adres
ALTINKUM MAH. BARLA CAD. ISPARTA EGIRDIR GUL PEMBE ANAOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 19 EĞİRDİR / ISPARTA
Vizyon
Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak yaratıcı, sosyal, dürüst, ilkeli, çağdaş, sevecen, kendine güvenen sorumluluklarını milli ve manevi değerlerini bilen ve koruyan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.
Misyon
Biz Gülpembe anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak, yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, milleti, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan pozitif enerjiyi ilke edinmiş bir okul öncesi eğitim kurumuyuz. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda hareket edebilen, laik demokrat ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :normal
08:30 / 13:30